Pušten u upotrebu novoizgrađeni put u Čatrnji

17.09.2018. 08:02 / Izvor: SRNA
Pušten u upotrebu novoizgrađeni put u Čatrnji

U izgradnju ove dionice uloženo oko 100.000 KM.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić je jučer u Mjesnoj zajednici Čatrnja, zaseoku Bukovac, svečano pustio u upotrebu novoasfaltiranu dionicu puta dužine 1.200 metara, u čiju je izgradnju uloženo oko 100.000 KM.

Adžić je rekao da lokalna uprava želi da poboljša infrastukturu u ovoj mjesnoj zajednici kako bi mještani imali sve potrebne uslove da ostanu da žive na selu i razvijaju svoja poljoprivredna gazdinstva, a da modernim saobraćajnicama mogu brzo da stignu do Gradiške i Banjaluke.

On je istakao da je izgradnja ovog puta dugo očekivana i planirana, te da je lokalna uprava obezbjedila sredstva i manjim djelom uz podršku mještana uspjela da realizuje i ovu investiciju.

Mještanin zaseoka Bukovac Dušan Brajić, koji je i člana Savjeta mjesne zajednice Čatrnja, zahvalio je načelniku i lokalnoj upravi na izgradnji puta.

Brajić kaže da novoasfaltirani put mnogo znači mještanima Bukovca, koji ima oko 70 domaćinstava i dosta djece, te da u narednom periodu očekuju i izgradnju javne rasvjete, što bi obezbjedilo još bolje uslove za život u ovom selu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije