Radojičić: Na proljeće izgradnja dvije kružne raskrsnice

09.03.2019. 10:00 / Izvor: SRNA
Radojičić: Na proljeće izgradnja dvije kružne raskrsnice

Grad Banjaluka će u narednih 20 dana sa "Putevima Republike Srpske" uvesti izvođača radova za izgradnju kružne raskrsnice kod "Sirana".

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da će u toku proljeća u ovom gradu biti izgrađene dvije kružne raskrsnice - u naseljima Obilićevo i Rosulje, u vrijednosti od po 37.500 KM.

"U toku su tenderi za izgradnju ove dvije kružne raskrsnice koje su manjeg obima u smislu troška i njih će raditi grad Banjaluka. Kada se završe tenderi dobićemo izvođače radova", rekao je Radojičić danas novinarima u Banjaluci.

Radojičić je najavio da će grad Banjaluka u utorak, 12. marta, sa Javnim preduzećem "Putevi Republike Srpske" potpisati sporazum za izgradnju još tri kružne raskrsnice za tri magistralna regionalna putna pravca.

"Čekamo usvajanje Regulacionog plana za otvaranje tendera za novu kružnu raskrsnicu kod suda u Ulici Isaije Mitrovića, koja je planirana ranije i za koju su obezbjeđena sredstva", istakao je Radojičić.

On je rekao da će grad Banjaluka u narednih 20 dana sa "Putevima Republike Srpske" uvesti izvođača radova za izgradnju kružne raskrsnice kod "Sirana".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije