Radovi na rekonstrukciji male Sportske dvorane

02.05.2014. 13:48 / Izvor: eKapija.ba
Radovi na rekonstrukciji male Sportske dvorane

Akcija rekonstrukcije dvorane realizirana je na inicijativu Športskog saveza u suradnji s Općinom Posušje, a da radovi dobro napreduju uvjerio se jučer pri obilasku i načelnik Branko Bago.

Nakon više od desetak dana, radovi na rekonstrukciji male sportske dvorane u Posušju privode se kraju.

Na dvorani je urađena žurna sanacija krova koji je već neko vrijeme prokišnjavao, a to je samoinicijativno odradio Boro Šušnjar. 

Sami radovi oko podloge su bili suština obnove dvorane, neki dijelovi su i zamijenjeni.  Težilo se tome da završna podloga bude što kvalitetnija kako bi učenici, a posebno sportaši, imali što bolje uvjete za rad. Iscrtane su potpuno nove linije za sve sportove koji se igraju u dvorani, prefarbane tribine i okrečeni zidovi u dvorani. Akcija rekonstrukcije dvorane realizirana je na inicijativu Športskog saveza u suradnji s Općinom Posušje, a da radovi dobro napreduju uvjerio se jučer pri obilasku i načelnik Branko Bago.

Učenici kao i sportski  klubovi, korisnici dvorane, već će od ponedjeljka moći vršiti svoje aktivnosti u ovom sportskom objektu koji je dobio novo ruho, a također u njemu će se sljedeći vikend održati i Državno prvenstvo u taekwondou.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije