Raspisan javni poziv za izgradnju 64 stambene jedinice u Sokocu

15.09.2017. 08:38 / Izvor: Akta.ba
Raspisan javni poziv za izgradnju 64 stambene jedinice u Sokocu

Projekat je namjenjen interno raseljenim osobama i drugim ugroženim osobama da se presele iz privremenih smještaj.

Iz kabineta načelnika opštine Sokolac Milovana Bjelice stiglo je obavještenje da je Sokolac ušao u prvi talas rješavanja – Projekta zatvaranja kolektivnih centara i alternativnog smještaja – CEB II.

Kako se navodi u obavještenju, Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske je dana 05.09.2017. godine objavilo Obavještenje o javnoj nabavci radova za izgradnju dva stambena objekta sa po 32 stana u naselju Bara – opština Sokolac, u sklopu Projekta „CEV II“, Projekat Razvojne banke Savjeta Evrope – zatvaranje kolektivnih centara. Procjenjena ukupna vrijednost je 2.173 856,33 KM bez PDV-a.

Učešće Opštine Sokolac se sastoji u dodjeli zemljišta, uređenju lokacije, građevinske dozvole i urbanističke saglasnosti, tj. projektne dokumentacije u iznosu od 500.000 konvertibilnih maraka, saopšteno je iz kabineta načelnika opštine Sokolac.

Projekat je namjenjen interno raseljenim osobama i drugim ugroženim osobama da se presele iz privremenih smještaja (kolektivnih centara), gdje žive već godinama, te na taj način ostvare svoje pravo na odgovarajući smještaj.

Tender je otvoren do 03.10.2017. godine, a obaviće se u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama putem otvorenog postupka a kao kriterij za dodjelu ugovora uzeće se najniža ponuđena cijena.

Uvid i preuzimanje tenderske dokumentacije i zahtjevi za pojašnjenje realizovaće se preko portala u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama i podzakonskim aktima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije