Raspisan poziv: Uskoro adaptacija Paviljona II studentskog naselja Bjelave

21.07.2014. 11:56 / Izvor: eKapija.ba
Raspisan poziv: Uskoro adaptacija Paviljona II studentskog naselja Bjelave

Izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta će se vršiti uz paralelnu izradu izvedbenih projekata, a na osnovu idejnog rješenja adaptacije objekta. Ugovor sa odabranim izvođačem će se zaključiti po sistemu "ključ u ruke".

Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo raspisao je javni poziv za izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta Paviljon II studentskog naselja Bjelave u Sarajevu, saznaje ekapija.ba.

Izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta će se vršiti uz paralelnu izradu izvedbenih projekata, a na osnovu idejnog rješenja adaptacije objekta.

Ugovor sa odabranim izvođačem će se zaključiti po sistemu "ključ u ruke".

Ugovor obuhvata: izradu izvedbenih projekata za sve faze rekonstrukcije/adaptacije objekta "Paviljon II studentskog naselja Bjelave u Sarajevu" spratnosti Po+Pr+3, ukupne netto površine cca 1372m², na osnovu projektnog zadatka i idejnog rješenja adaptacije "Paviljon II", izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta koji čine: radovi na rušenju dijela postojećih pregradnih zidova i dimnjačnih kanala u skladu sa idejnim projektom, obijanje završnih slojeva do nosive konstrukcije uključujući i vađenje zatečene instalacije, armirano-betonski radovi, zidarski, hidroinstalaterski, bravarski, radovi na djelimičnoj sanaciji krovne konstrukcije, krovopokrivački, fasaderski sa ugradnjom fasadnih otvora, svi građevinsko-zanatski i završni radovi, instalaterski(elektro, vodovod i kanalizacija, mašinski), radovi na spajanju svih instalacija na postojeće vanjske razvodne mreže i drugi radovi potrebni za funkcionalnost objekta i ustupanja objekta krajnjem korisniku, a sve u skladu sa revidovanom izvedbenom projektnom dokumentacijom.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a iznosi 800.000 KM. Trajanje ugovora ili rok izvršenja kako je određeno pozivom je šest mjeseci.

Rok za prijem ponuda je 19.8.2014. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije