Investicije / PROJEKTI

Raspisan poziv: Uskoro adaptacija Paviljona II studentskog naselja Bjelave

21.07.2014. 11:56 / Izvor: eKapija.ba

Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo raspisao je javni poziv za izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta Paviljon II studentskog naselja Bjelave u Sarajevu, saznaje ekapija.ba.

Izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta će se vršiti uz paralelnu izradu izvedbenih projekata, a na osnovu idejnog rješenja adaptacije objekta.

Ugovor sa odabranim izvođačem će se zaključiti po sistemu "ključ u ruke".

Ugovor obuhvata: izradu izvedbenih projekata za sve faze rekonstrukcije/adaptacije objekta "Paviljon II studentskog naselja Bjelave u Sarajevu" spratnosti Po+Pr+3, ukupne netto površine cca 1372m², na osnovu projektnog zadatka i idejnog rješenja adaptacije "Paviljon II", izvođenje radova na rekonstrukciji/adaptaciji objekta koji čine: radovi na rušenju dijela postojećih pregradnih zidova i dimnjačnih kanala u skladu sa idejnim projektom, obijanje završnih slojeva do nosive konstrukcije uključujući i vađenje zatečene instalacije, armirano-betonski radovi, zidarski, hidroinstalaterski, bravarski, radovi na djelimičnoj sanaciji krovne konstrukcije, krovopokrivački, fasaderski sa ugradnjom fasadnih otvora, svi građevinsko-zanatski i završni radovi, instalaterski(elektro, vodovod i kanalizacija, mašinski), radovi na spajanju svih instalacija na postojeće vanjske razvodne mreže i drugi radovi potrebni za funkcionalnost objekta i ustupanja objekta krajnjem korisniku, a sve u skladu sa revidovanom izvedbenom projektnom dokumentacijom.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a iznosi 800.000 KM. Trajanje ugovora ili rok izvršenja kako je određeno pozivom je šest mjeseci.

Rok za prijem ponuda je 19.8.2014. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije