Sa eKapijom zavirite u hotel Park Doboj: Novi sjaj, ruho i novo ime u 2012. godini

22.12.2011. 09:39 / Izvor: eKapija.ba
Sa eKapijom zavirite u hotel Park Doboj: Novi sjaj, ruho i novo ime u 2012. godini

Hoteli u BiH uskoro dobijaju konkurenciju. Radi se o hotelu Park Doboj koji bi iduće godine trebao otvoriti vrata, a rukovodstvo hotela zajedno sa operativom užurbano privodi kraju sve radove. Goran Božić, direktor "Ozrenturista" AD Dodoj u razgovoru za ekapija.ba kaže kako se privodi kraju i odabir izvođača radova na opremanju entrijera hotela Park Doboj.

"Radovi na građevinskoj, mašinskoj i elektro fazi napreduju odličnom dinamikom tako da očekujemo da bismo na proljeće 2012. godine mogli otvoriti vrata našeg renoviranog hotela svojim prvim gostima", kaže Božić, ističući kako se uporedo sa ovim aktivnostima, u saradnji sa etabliranim savjetnikom Savath Hospitality Management radi selekcija i regrutacija kadrova, radi obezbeđenja kvalitetne i pravovremene obuke zaposlenih do otvaranja hotela, a kako bi se budućim gostima pružila vrhunska usluga koja odgovara hotelu sa četiri zvjezdice.

Takođe, u saradnji sa konsultantskom kućom Savath Hospitality Management iz Beograda, početkom decembra otvorena je i pre-opening kancelarija hotela Park Doboj, koja se nalazi u prostorijama tržnog centra BmD, na adresi Vidovdanska bb u Doboju.

"Zadatak pre-opening kancelarije je da uz pomoć Savath Hospitality Management-a iz Beograda realizuje pre-opening fazu hotela i pripremi teren za kvalitetan i efikasan rad hotela", naglašava Božić.

Novi hotel Park Doboj između ostalog će imati 113 soba i apartmana sa enterijerskim rješenjem koji pruža kombinaciju funkcionalnosti, komfora i jedinstvenog stila, 5 savremeno opremljenih konferencijskih sala, welness i spa centar. Rukovodstvo hotela poziva sve potencijane korisnike i zainteresovane da posjete web stranicu www.hotelparkdoboj.com, facebook prezentaciju hotela, kao i tweeter profile na kako bi podjelili svoje komentare sugestije, mišljenja.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije