Safet Bašić najavio nove investicione projekte na području općine Tuzla

09.08.2013. 10:15 / Izvor: Danas.info - TIP
Safet Bašić najavio nove investicione projekte na području općine Tuzla

Jedan od uspješnijih menagera u BiH Safet Bašić podnio je ostavku na funkciju direktora firme Uni Bristol, koja u Tuzli privodi kraju gradnju najsavremenijeg kompleksa Mellain.

Jedan od uspješnijih menagera u BiH Safet Bašić podnio je ostavku na funkciju direktora firme Uni Bristol, koja u Tuzli privodi kraju gradnju najsavremenijeg poslovnog, stambenog, turističkog i lječilišno-rehabilitacionog kompleksa ‘Mellain’, koji će zasigurno pomjeriti dostignute granice kvaliteta poslovanja, stanovanja, liječenja i hotelskih usluga u BiH, ali i u regionu zapadnog Balkana.

˝Radovi na izgradnji najvećeg, najsavremenijeg i najskupljeg kompleksa u BiH sa investicijom od oko 150 miliona KM teku predviđenom dinamikom. Finansijski konstrukcija kompleksa je zatvorena, tako da će preostali građevinarski radovi biti završeni u predviđenom roku. Svom naslijedniku želim mnogo uspjeha i sreće u budućem radu", kazao je Bašić, koji je najavio nove investicione projekte na području općine Tuzla.

˝Odlazim na zasluženi odmor, nakon kojeg se vraćam sa novim projektima. Već sada mogu najaviti nove investicije na području općine Tuzla od strane domaćih i stranih investitora˝, istakao je Bašić, koji u svijetu biznisa slovi kao jedan od uspješnijih menagera u našoj zemlji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije