Investicije / PROJEKTI

Sarajevo Tower objavio sedam tendera za radove u vrijednosti većoj od 45 mil. KM

26.10.2018. 15:42 / Izvor: Akta.ba

Građevinski radovi na AB konstrukciji stambeno-poslovnog objekta Sarajevo Towera se odvijaju planiranom dinamikom, a investitori projekta su već objavili 7 tendera sa javnim pozivom kompanijama za prikupljanje ponuda ponuđača.

Vrijednost cjelokupnog projekta je veća od 100 miliona KM, u ovom trenutku su raspisani tenderi u vrijednosti većoj od 45 miliona KM.

Ukoliko kompanije ispune postavljene uslove po zahtjevu kvalitete i rokova izvođenja radova, mogu postati izvođači radova na ovom projektu. Sarajevo Tower je stambeno-poslovni objekat koji će zasigurno postati monumentalni simbol grada Sarajeva, poručuju investitori.

"Ovo je prilika i poziv za sve domaće i strane kompanije, da se prijave na tendere za projekat 'Sarajevo Tower', a oni koji budu najpovoljniji ponuđači zaključit će vrijedne ugovore o izvođenju radova na ovom objektu, što će za rezultat imati i širi društveni značaj, posebno u smislu dodatnog zapošljavanja, angažovanja domaćih kompanija i rasta njihove profitabilnosti", ističu iz "Smart Investa" jednog od investitora projekta.

U cilju kvalitetne realizacije investicije Investitori ANS DRIVE I SMART INVEST provode sve redovne i dodatne aktivnosti neophodne za realizaciju.

Smart Invest je nosilac organizacije objave tendera i prikupljanja ponuda, a sve u cilju brže i kvalitetnije izgradnje objekta Sarajevo Tower. Vrijednost radova koji su predmetom tendera je oko 45.000.000 KM.

Tenderi koji su nedavno objavljeni na izgradnji kolmpeksa Sarajevo Tower su:

- Hidro instalacije, tekst tendera pogledajte ovdje.
- Mašinske instalacije, tekst tendera pogledajte ovdje.
- Elektroinstalacije, tekst tendera pogledajte ovdje.
- Fasadni radovi, tekst tendera pogledajte ovdje.
- Protivpožarna bravarija, tekst tendera pogledajte ovdje.
- Fasadna stolarija i bravarija, tekst tendera pogledajte ovdje. 
- Liftovi i pokretne stepenice, tekst tendera pogledajte ovdje.

Za sve informacije kontakti su: e-mail: tenderi@sarajevotower.ba i telefon +387 33 296 500.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije