Investicije / PROJEKTI

Širbegović u Zadru završio radove na objektu VELPRO

14.03.2014. 09:34 / Izvor: eKapija.ba

Za tvrtku Projektgradnja iz Slavonskog Broda koja posluje u okviru koncerna Agrokor kompanija Širbegović je završila montažu armirano-betonske konstrukcije za objekat VELPRO u Zadru. Veličina objekta je cca 9000 m2. 

Kako kažu iz ove kompanije investitor je veoma zadovoljan kvalitetom i rokom izvedenih radova zbog čega je i dogovoren nastavak saradnje, tako da uskoro očekuju izgradnju objekta KONZUM na otoku Korčula.

"Koncern Agrokor je najveći poslovni sistem u regiji i jako se ponosimo time što nam tako velika i ugledna kompanija ukazuje povjerenje. Učestvovali smo u gradnji niza objekata za tvrtke iz poslovnog sistema Agrokor. Posebno želimo da istaknemo objekte kao sto su LDC na Dugopolju, Kron, Frikom i Zvijezda u Srbiji, Velpro centri u Sarajevu i Varaždinu itd. Ukupno smo napravili blizu 700 000 m2  objekata različitih namjena za poslovni sistem Agrokor", kažu iz kompanije Širbegović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije