Investicije / PROJEKTI

Širbegović zavšava radove na montaži Delta Planeta

19.07.2018. 08:49 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Širbegović ovih dana završava radove na montaži AB montažne konstrukcije na objektu Delta Planet Banja Luka.

Realizacija ovog projekta podrazumijevala je visoki stupanj angažovanosti i inženjerskih rješenja, objekat je smješten u IX seizmičkoj zoni na površini od cca 62.500m2 prostora.

Lokacija objekta i zahtjevi po pitanju seizmike podrazumijevali su nestandardnu primjenu konstrukcije za što smo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu osigurali sistem koji je  prepoznat na sličnim projektima u regionu.

"Stručan tim i kapaciteti u proizvodnji omogućavaju nam partnerske odnose se najvećim firmama koji upravo u nama vide sigurnost kada su upitanju rješenja i realizacija. Ponosni smo što radimo sa najrenomiranijim firmama u regiji na izuzetno značajnim i zahtjevnim projektima gdje zajedno sa ostalim učesnicima postavljamo nove standarde u građevinarstvu. Kvalitet naših proizvoda i zadovoljstvo kupca ostaje naše stalno opredjeljenje kao najbolja garancija za uspješno poslovanje."

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije