Investicije/ PROJEKTI

Široki Brijeg: Počeli radovi na rekonstrukciji ceste Ljuti Dolac- Podgorje

Ovih dana započeli su radovi na rekonstrukciji ceste Ljuti Dolac – Podgorje (granica s Mostarom). Rekonstrukcija uključuje širenje ceste, te nakon rekonstrukcije i presvlačenje novim slojem asfalta.

26.08.2014. 15:32 / Izvor: eKapija.ba

Ovih dana započeli su radovi na rekonstrukciji ceste Ljuti Dolac – Podgorje (granica s Mostarom). Rekonstrukcija uključuje širenje ceste, te nakon rekonstrukcije i presvlačenje novim slojem asfalta.

Početku radova nazočili su predsjednik MZ Ljuti Dolac Ivan Damjanović, općinski vijećnik i potpredsjednik MZ Ljuti Dolac Pero Ćorić i tajnik MZ Ljuti Dolac Toni Lasić, koji nisu krili zadovoljstvo započetim radovima. 'Ispred MZ Ljuti Dolac zahvaljujemo se općinskim tijelima vlasti i gradonačelniku Miri Kraljeviću na dugogodišnjem upornom apliciranju za ovaj projekt kod viših instanci, kao i na žurnoj provedbi natječaja i početku radova. Saniranje puta omogućit će udobnije i sigurnije prometovanje kroz Ljuti Dolac, što do sada nije bio slučaj', izjavio je predsjednik MZ Ljuti Dolac Ivan Damjanović.

U proteklih nekoliko godina Općina Široki Brijeg je na dionici Knešpolje – Ljuti Dolac u potpunosti rekonstruirala i asfaltirali cestu u dužini od oko 4.000 metara. Na dionici Ljuti Dolac – Podgorje (granica s Mostarom) rekonstruirana je cesta u dužini cca 800 metara. Preostala je rekonstrukcija ceste u dužini 900 metara i presvlačenje asfalta u dužini cca 1.700 metara na navedenoj dionici. Vrijednost ovih radova je 250.000 KM. Nakon provedenog postupka javne nabave donesena je odluka o najboljem ponuđaču, te je potpisan ugovor s istim. Izvođač radova je tvrtka 'Putovi' iz Gruda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije