Investicije / PROJEKTI

Sport Net Inženjering oprema dvoranu u Orašju

Orašje potpisala je ugovor o nabavi i ugradnji opreme za Sportsko-kulturni centar Orašje sa firmom Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega.

25.05.2017. 13:03 / Izvor: Akta.ba

Orašje potpisala je ugovor o nabavi i ugradnji opreme za Sportsko-kulturni centar Orašje sa firmom Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega.

Time je postupak javne nabave putem otvorenog poziva, a nakon uložene žalbe drugog ponuđača, napokon završen.

Sportska dvorana u Orašju bit će opremljena sa malim i velikim kozlićem, odskočnom daskom, šestodijelnim švedskim sandukom, švedskim klupama, ljestvama, razbojom-ručama, ljestvama, motkama i konopima za penjanje. Ugovorom je obuhvaćena i nabava strunjača, mreži, lopti za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, čunjevi, vijače, semafor, sudački stolac, reketi i stol za stolni tenis, rukometni golovi, klupe za svlačionicu, te 1050 plastičnih sjedalica za tribine.

Ukupna vrijednost nabave sve ove opreme po Ugovoru iznosi 90.259,32 KM s rokom isporuke od 30 dana od potpisivanja ugovora. Opremanjem Sportske dvorane bit će učinjen i završni korak za njeno otvorenje i stavljanje u funkciju. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije