Sport Net Inženjering opremio dvoranu u Grudama i stadion Zrinjskog

15.07.2014. 15:32 / Izvor: eKapija.ba
Sport Net Inženjering opremio dvoranu u Grudama i stadion Zrinjskog
OTVORI GALERIJU

Poduzeće Sport Net Inženjering d.o.o. iz Širokog Brijega izvršilo je pripremu podloge i polaganje poliuretanskog poda u sportskoj dvorani osnovne škole A.B. Šimića u mjestu Drinovci kod Gruda

Poduzeće Sport Net Inženjering d.o.o. iz Širokog Brijega izvršilo je pripremu podloge i polaganje poliuretanskog poda u sportskoj dvorani osnovne škole A.B. Šimića u mjestu Drinovci kod Gruda. 

"Pod je izuzetnih sportskih karakteristika koje zadovoljavaju najstrože kriterije za ovakvu vrstu  podova i njihovu primjenu u školskim sportskim dvoranama. Svojom elastičnošću doprinosi  sigurnosti i kvaliteti izvođenja nastave i sportskih natjecanja, a svojom strukturom i otpornošću zadovoljava visoke  kriterije europskih sigurnosnih normi za ove vrste podnih obloga", navode iz ovog poduzeća.

Pored toga, Sport Net Inženjering izvršio je dopremu i montažu VIP stolica/ fotelja u VIP loži na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru, kao i dopremu i montažu kućica sa klupama za rezervne igrače i delegate utakmica na istom stadionu. I VIP sjedišta i kućice sa stolicama za rezervne igrače su vrhunski proizvod koji nudi Sport Net Inženjering i zadovoljavaju najstroža pravila FIFA za opremanje nogometnih i ostalih stadiona i sportskih objekata.

"Svojom kvalitetom, dizajnom i općim izgledom podižu razinu opreme na stadionu HŠK Zrinjski i postavljaju nove granice u cilju postizanja udobnosti i sigurnosti na našim najvećim stadionima", naglašavaju iz ove tvrtke koja je još jednom u najkraćem roku odgovorila na izazove koji su pred nju postavljeni.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije