Sport Net Inženjering opremio sportsku dvoranu Osnovne škole Zalik

11.08.2014. 14:59 / Izvor: eKapija.ba

Poduzeće Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega upravo je završilo, koncem 7. mjeseca, potpuno opremanje sportske dvorane Osnovne škole Zalik u Mostaru.

Poduzeće Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega upravo je završilo, koncem 7. mjeseca,  potpuno opremanje sportske dvorane Osnovne škole Zalik u Mostaru.

Dvorana pruža mogućnosti odigravanja utakmica u košarci, rukometu i odbojci. Kako navode iz ovog poduzeća, montirana oprema je vrhunske kavlitete a to su: stropne elektropodizne košarkaške konstrukcije sa sekurit tablama i zglobnim obručima, IHF rukometni golovi i konstrukcija za odbojku za zaštitom. Duž sjevernog zida unutar dvorane montirane su švedske ljestve. Iza golova je postavljena zaštitna mreža. Na sve se mislilo, pa su tako i rubovi stubova unutar dvorane obloženi specijalnom mekom zaštitom da ne bi došlo do povreda sportaša/ djece tokom utakmica.

Također je isporučena i oprema za gimnastiku koja je specijalno testirana i zadovoljava sve propisane europske norme a koje su obavezne za montažu u školske objekte. Svoj izuzetno uspješni put u opremanju sportkih objekata firma Sport Net Inženjering nastavlja i ovom izuzetnom školom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije