Sutra počinje uređenje kanala Dašnica u Bijeljini

21.06.2018. 12:17 / Izvor: SRNA
Sutra počinje uređenje kanala Dašnica u Bijeljini

Prva komponenta projekta odnosi se na rekonstrukciju spojnog kanala između kanala Dašnica i Majevičkog obodnog kanala u dužini od 750 metara.

Pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Čedomir Stojanović prisustvovaće sutra u Bijeljini zvaničnom početku radova na uređenju kanala Dašnica, čija je vrijednost 2.351.501 eura bez PDV-a.

Riječ je o sredstvima koje je obezbijedila Vlada Republike Srpske posredstvom kredita Evropske investicione banke, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Prva komponenta projekta odnosi se na rekonstrukciju spojnog kanala između kanala Dašnica i Majevičkog obodnog kanala u dužini od 750 metara, rekonstrukciju spojne građevine između kanala Dašnica i Glogovac, te rekonstrukciju dijela kanala Dašnica u dužini od 320 metara.

Druga komponenta odnosi se na uređenje kanala Dašnica kroz grad Bijeljina u dužini od 2,1 kilometar.

Početak radova biće ozvaničen u 11.00 časova na lokaciji kod mosta na raskrsnici ulica Kulina Bana, 27. marta i Pantelinska.

Osim Stojanovića, događaju će prisustvovati i direktor preduzeća "Vode Srpske" Milan Kikić i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije