Tuzlanska kompanija Uže Commerce u novoizgrađenoj zgradi

25.06.2018. 10:16 / Izvor: Akta.ba
Tuzlanska kompanija Uže Commerce u novoizgrađenoj zgradi
OTVORI GALERIJU

Vrijednost investicije je bila oko 800 000 KM, a objekat je površine 700 m2.

Tuzlanska kompanija Uže Commerce d.o.o. uspješno posluje već 13 godina u našoj zemlji, a od ove godine su preselili i u novoizgrađeni objekat koji se nalazi u Tuzli, na tranzitu, u naselju Miladije na adresi Husinskih rudara bb.

"Vrijednost investicije je bila oko 800 000 KM, a objekat je površine 700 m2. U objektu je smještena uprava, skladište i proizvodnja", kazao je za Akta.ba Nihad Aganović, direktor kompanije.

 

Istakao je da je ovaj objekat izgrađen za osam mjeseci, te da su već u šestom mjesecu uselili u nove prostorije.

"Razlog izgradnje je proširenje skladišnih i proizvodnih  kapaciteta  i uvođenje novih pravaca u poslovanju kao što su distribucija gumenih transportnih traka, spajanje transportnih traka toplim postupkom. Izgradnjom novog objekta svakako pravimo jedan iskorak u unaprijeđenju poslovanja, a u cilju bržeg i boljeg odziva prema našim kupcima", naglasio je Aganović.

 

 

Nova zgrada i prošireni kapaciteti sigurno će im omogućiti dodatno širenje asortimana i još većeg, boljeg i uspješnijeg poslovanja, što je i njihova misija, a ova kompanija se bavi distribucijom programa čelične užadi, lanaca, kao i paleta pribora za terete i ostale opreme i repromaterijala koji je namjenjen za energetski sektor, rudarstvo, industriju.

Pored distribucije roba od renomiranih proizvođača u svojim pogonima vrše proizvodnju čeličnih priveznica od užadi do Ø50 mm, kao i priveznica sa jednostrukim presanjem i proizvodnju lančanih priveznica

Osim ovog specijaliziranog programa, ova firma je također i ovlašteni distributer proizvoda "REMA TIP-TOP".

M.R.R.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije