U izradi glavni projekat za gradsku garažu u Srebrenici

Investicije / PROJEKTI

U izradi glavni projekat za gradsku garažu u Srebrenici

10.04.2020. 10:28 / Izvor: SRNA

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izjavio je Srni da se nije odustalo od planirane izgradnje gradske garaže i parkirališta za 60 automobila u ovom mjestu, da je završena priprema lokacije i u toku je izrada glavnog projekta.

"Nakon toga, biće raspisan tender za izbor izvođača radova i kreće se u izgradnju jer je u opštinskom budžetu za ovu godinu planirano 250.000 KM za tu namjenu", pojasnio je Grujičić.

On je izrazio očekivanje da će opština obezbijediti sredstva za dugo najavljivanu rekonstrukciju gradskog parka i da će taj projekat takođe biti realizovan u ovoj godini.

Prema Grujičićevim riječima, ovih dana počinje sanacija i asfaltiranje dionica lokalnih puteva prema selima Zalazje, Karno, Orahovica i prema manastiru Sase. Za tu namjenu obezbijeđeno je 570.000 KM.

Danas su počeli pripremni radovi za rekonstrukciju puta Vidikovac-Zalazje. Predviđeno je krpljenje rupa na tom asfaltnom putu, te presvlačenje novim asfaltnim slojem nekoliko oštećenih dionica dužine ukupno jedan kilometar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije