U Stocu ove godine izgradnja hotela i rekonstrukcija bazena

29.04.2014. 13:59 / Izvor: eKapija.ba
U Stocu ove godine izgradnja hotela i rekonstrukcija bazena
OTVORI GALERIJU

U Stocu je prošle sedmice potpisan ugovor o kupoprodaji Gradskog bazena između tvrtke Ardeida d.o.o. i Općine Stolac. Vrijednost ugovora iznosi 231.200,00 KM.

U Stocu je prošle sedmice potpisan ugovor o kupoprodaji Gradskog bazena između tvrtke Ardeida d.o.o. i Općine Stolac. Vrijednost ugovora iznosi 231.200,00 KM, javlja općinski portal.

Ubrzo možemo očekivati početak radova, a već ovoga ljeta, bazen bi trebao biti otvoren za posjetitelje, saznajemo od direktora tvrtke Ardeida d.o.o. Branimira Markića, koji je također izrazio zadovoljstvo uspješnim završetkom procesa kupnje Gradskog bazena. Naime, ista tvrtka prije nekoliko godina kupila je nekadašnji hotel ''Bregava'' koji bi u skorijem vremenu trebao doživjeti bolje dane.

''Idejni projekt je završen i ove godine se planira krenuti u izgradnju hotela, a nadamo se kako će 2015. hotel biti otvoren'', dodao je Markić.

''Cijelo područje općine Stolac bogato je kulturnom i povijesnom baštinom, kao i prirodnim ljepotama što ga čini idealnom turističkom destinacijom. Kvalitetan turističko-ugostiteljski objekt poput ovoga zasigurno će povećati i upotpuniti sadržaj turističke ponude'', kazao  je načelnik općine Stolac Stjepan Bošković.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije