U Trebinju niče kompleks vrijedan stotine miliona maraka za 25.000 stanovnika

28.03.2021. 10:48 / Izvor: Akta.ba

Grad je ispunjen parkovima, cvijetnim vrtovima, voćnim alejama, zelenim površinama sa mediteranskom hortikulturom, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima i drugim sadržajima...

Na Draženskoj gori u Trebinju, odmah do kompleksa Akva parka i Bijelog grada niče novi grad - a radi se o do sada najvećem projektu u Hercegovini vrijednom stotine miliona maraka, piše Hercegovinapress.

Radi se o projektu hercegovačkog privrednika Rodoljuba Draškovićeva, a najavljuju da će ovaj kompleks, koji uskoro počinje da se gradi, biti jedinstven u Evropi.

A , radi se o izgradnji cijelog jednog grada, za 25.000 stanovnika u kome će biti obezbijeđeni najviši standardi življenja savremenog čovjeka.

Gradsko jezgro, u prvoj fazi, čini preko 3.000 luksuznih jedinica. Grad je, prema projektu, ispunjen parkovima, cvijetnim vrtovima, voćnim alejama, zelenim površinama sa mediteranskom hortikulturom, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima i drugim sadržajima...

"U centru grada se nalazi luksuzni apart hotel, sa koga se pruža jedinstven i neponovljiv pogled na širu okolinu Trebinja. Botanička bašta sa fontanama nalazi se u atrijumu hotela, odakle se panorama liftovima može stići do poslovnih i stambenim etaža ili na krovnu terasu na kojoj je helidrom. Sve izgrađeno je u funkciji budućih stanara. Grad će obezbijediti uslove za bavljenje biznisom, odnosno vođenje poslovnih aktivnosti. Kako je vrijeme novac, učinili smo sve, da racionalizujemo vrijeme za poslovne ljude. Pored toga, grad obezbjeđuje sve uslove za porodicu, za sigurno odrastanje svakog djeteta uz najsavremenije edukativno obdanište i druge dječije sadržaje koji se nalaze u našem kompleksu", poručuje investitor.

Ovaj kompleks na svojoj površini od 800.000 m2, a planirano je i još ideja kroz dodatne sadržaje.

Investitori poručuju da uskoro kreće prodaja i kaže da će zainteresovani kupci vrlo brzo imati potpunu informaciju o kupovini.

"Sve je počelo 2016. godine kada je Drašković donio odluku o izgradnji Grada Sunca, na Mediteranu, na hercegovačkoj kršnoj blagodeti, do kog se iz Trebinja stiže za par minuta, a iz Dubrovnika ili Herceg Novog za oko pola sata vožnje", dodali su.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije