U Tuzli otvoren Bau centar Dženex "Let's do it"

19.04.2013. 10:28 / Izvor: eKapija.ba
U Tuzli otvoren Bau centar Dženex 'Let's do it'

U ovom centru, uskoro će 15 osoba imati priliku dobiti i zaposlenje, što opet pokazuje koliko jedna ovakva kompanija pomaže u savladavanju ekonomske krize.

Tuzla je jučer postala bogatija za jedan kvalitetan i moderan tržni centar. Naime, na Ircu u Tuzli otvoren je Bau centar Dženex "Let's do it", društvo koje je izraslo u renomiranog partnera i distributera građevinskih materijala u regiji, javlja RTV Slon. 

“Ideja o samoj trgovini 'Lets do it' Bau centar Dženex u Tuzli je u biti proizišla iz samih potreba građana. Koliko smo mi primijetili u gradu Tuzli u principu ne postoji nijedna kvalitetna trgovina gdje građani mogu naći sve na jednom mjestu”, Dževad Sakić, direktor Dženex Company d.o.o.

Na ovom mjestu svi oni koji namjeravaju graditi ili uređivati svoje domove ili poslovne prostore, mogu pronaći sve što im je potrebno. Naravno, to vrijedi i za sve građevinare i predstavnike građevinskih kompanija, koji se ovdje mogu edukovati o novim ostvarenjima i tehnologijama u ovoj oblasti. U ovom centru, uskoro će 15 osoba imati priliku dobiti i zaposlenje, što opet pokazuje koliko jedna ovakva kompanija pomaže u savladavanju ekonomske krize, navode iz ove kompanije. 

Jučerašnjem otvoranju su prisustvovali i partneri ove firme iz EU, među kojima je i Aleksandar Kokot, predstavnik austrijske firme "Let's do it", koji kaže da je saradnja sa kompanijom Dženex počela prije četiri godine u Lukavcu, i nastavljena u pozitivnom smjeru.

"Sad smo počeli nekako sa tim povjerenjem i iskustvom, i eto, rezultat poslije četiri godine je drugi Let’s do it’ u Tuzli. Sigurni smo da će biti još koji", kaže Kokot. Povjerenje koje kompanija Dženex gradi prema svojim kupcima već 22 godine, nastavit će istim intenzitetom i u budućnosti. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije