Investicije / PROJEKTI

Uređen gradski park u Velikoj Kladuši

21.05.2014. 12:20 / Izvor: eKapija.ba

PLOD Centar je u proteklom periodu okončao aktivnosti koje su se odnosile na uređenje gradskog parka u Velikoj Kladuši i postavljanje table s porukom „Poslovno okruženje bi trebalo biti ugodno kao ovaj park“.

Gradski park je uređen u sklopu projekta „Koalicija za jači glas male privrede“ i predstavlja dio aktivnosti kampanje prema građanima i podizanja svijesti šire društvene populacije kako bi se zajednički uticalo na bolje poslovno okruženje.

Projekt „Koalicija za jači glas male privrede“ zajednički implementiraju Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, Nezavisni biro za razvoj – NBR Gradačac, Udruga poduzetnika i poslodavaca - UPIP Žepče, Centar za promociju lokalnog razvoja – PLOD Bihać, Udruženje drvoprerađivača – DRVO-PD Prijedor i COSPE Italija. Projekat financira Europska unija kroz Instrument za pretpristupnu pomoć (IPA) 2012. Ukupna vrijednost projekta iznosi 261.105,00 EUR od čega Europska unija finansira 89,46% uz sufinansiranje partnera 10,54%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije