Uskoro izgradnja puta Žutići u MZ Konjodor vrijedna skoro 16.000 KM

22.09.2020. 10:50 / Izvor: Akta.ba
Uskoro izgradnja puta Žutići u MZ Konjodor vrijedna skoro 16.000 KM

Ugovore su potpisali općinski načelnik Mersudin Nanić i izvođač radova direktor firme "Kov Grad" d.o.o Bužim Safet Kovačević.

U okviru programa "Marka građani-marka Općina", potpisan je i posljednji ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i modernizaciji nekategorisanog puta Žutići u bužimskoj mjesnoj zajednici Konjodor.

Ugovore su potpisali načelnik Općine Bužim Mersudin Nanić i izvođač radova, direktor firme "Kov Grad" d.o.o Bužim Safet Kovačević.

Vrijednost potpisanog ugovora je 15.949,59 KM.

"Nastavljamo sa realizacijom infrastrukturnih projekata na području naše općine. Ove godine u sklopu programa „Marka građani-marka Općina“ građani su prikupili preko milion konvertibilnih maraka. Obaveza mi je bila da ovakve projekte podržim, te obezbijedim sredstva u budžetu ili sa viših nivoa vlasti, kao što je bio slučaj prije nekoliko dana, gdje nam je Vlada FBiH uplatila sredstva u ukupnom iznosu od 599,426,98 KM i mogu slobodno kazati da će se ako Bog da, svi potpisani ugovori za izgradnju putnih pravaca i završiti na zadovoljstvo svih nas", kazao je Nanić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije