Investicije / PROJEKTI

Uskoro otvaranje najvećeg tržnog centra u BiH kompanije "Bingo"

05.07.2020. 09:45 / Izvor: Akta.ba

U općini Novi Grad bit će otvoren najveći tržni centar kompanije "Bingo" u Bosni i Hercegovini.

Radi se o poslovnom objektu čija je namjena trgovina, kultura i zabava. Objekat se sastoji od podruma i prizemlja. U podzemnoj garaži nalazi se 375 parking mjesta, što sa vanjskim parkingom čini ukupno 724 parking mjesta.

U prizemlju će se nalaziti hipermarket površine 10.700 kvadratnih metara, restoran sa galerijom i vanjskom terasom, te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj.

U prilogu Fiva produkcije pogledajte obilazak završnih radova.

 
Uskoro otvaranje najvećeg tržnog centra u BiH kompanije "Bingo"

U općini Novi Grad bit će otvoren najveći tržni centar kompanije "Bingo" u Bosni i Hercegovini. Radi se o poslovnom objektu čija je namjena trgovina, kultura i zabava. Objekat se sastoji od podruma i prizemlja. U podzemnoj garaži nalazi se 375 parking mjesta, što sa vanjskim parkingom čini ukupno 724 parking mjesta. U prizemlju će se nalaziti hipermarket površine 10.700 kvadratnih metara, restoran sa galerijom i vanjskom terasom, te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj. U prilogu Fiva produkcije pogledajte obilazak završnih radova.

Posted by Općina Novi Grad Sarajevo on Saturday, July 4, 2020

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije