Višegrad širi ponudu na banjski dio

12.11.2018. 07:51 / Izvor: Akta.ba
Višegrad širi ponudu na banjski dio

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je sa rukovodstvom opštine Višegrad o tome kako poboljšati kapacitete i ponudu ove lokalne zajednice

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je sa rukovodstvom opštine Višegrad o tome kako poboljšati kapacitete i ponudu ove lokalne zajednice koju bi trebalo proširiti na banjski dio.

"Potrebno je učiniti sve da poboljšamo kapacitete i ponudu samog Višegrada i da to proširimo i na banjski dio. Jedan od osnovnih projekata jeste da banjska voda putem cjevovoda bude transportovana do Andrićgrada i šire i da se tu grade novi sadržaji", rekao je Dodik novinarima nakon sastanka, kojem je prisustvovala i premijer Srpske Željka Cvijanović.

On je rekao da ga raduje što je projekat izgradnje Andrićgrada "veoma živ".

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da su sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom i premijerom Željkom Cvijanović razgovarali o novim projektima za opštinu Višegrad.

"U prethodnom periodu smo od Vlade Republike Srpske i od predsjednika dobili određena sredstva koja smo usmjerili ka izgradnji vodovoda i kanalizacione mreže. Naredne godine počinjemo sa novim projektima", rekao je Đurević.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije