Investicije / PROJEKTI

Vlada HNŽ-a uskoro u novoj zgradi: Okončana kupnja Hotela Ero

03.10.2018. 12:11 / Izvor: Fena

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Adnan Faladžić, ministar financija u srijedu su s predstavnicima Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine potpisali Ugovor o kreditu kojim se regulira korištenje kreditnih sredstava i otplate kredita odobrenog iz kreditne linije za financiranje investicijskih projekata općina, gradova, županija i FBiH.

Tom prigodom, predsjednik Herceg je istaknuo kako će Vlada Hercegovačko-neretvanske županije kreditna sredstva, u iznosu od 11.000.000 maraka, koristiti isključivo za financiranje kupnje Hotela Ero u Mostaru za smještaj županijskih tijela vlasti, priopćeno je na internetskim stranicama Vlade HNŽ-a.

"Razvojna banka Federacije BiH odobrila je, po vrlo povoljnim uvjetima, kredit za kupnju Hotela Ero u Mostaru za potrebe zajedničkog smještaja županijskih tijela uprave, upravnih organizacija, stručnih službi i ureda Vlade HNŽ-a", kazao je premijer Herceg.

Naglasio je kako će radovi na adaptiranju uskoro započeti, te će se, njihovim okončanjem, u potpunosti završiti projekt zajedničkog smještaja usmjeren na podizanje učinkovitosti rada županijskih tijela uprave, kvalitete pružanja usluga građanima, ali i smanjenja ukupnih troškova javne uprave. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije