Vlada pomaže završetak kružnog toka u Mostaru

08.12.2017. 13:16 / Izvor: Akta.ba
Vlada pomaže završetak kružnog toka u Mostaru

Gradonačelnik Bešlić je u izjavi za medije istaknuo kako se radi o značajnom projektu za čiji završetak nedostaje financijskih sredstava.

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara i Stjepan Krasić, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ danas su obišli radove na asfaltiranju kružnog toka na sjevernom izlazu iz Mostara.

Nakon obilaska i razgovora s izvođačima radova, gradonačelnik Bešlić je u izjavi za medije istaknuo kako se radi o značajnom projektu za čiji završetak nedostaje financijskih sredstava, te su se stoga za pomoć obratili Vladi Hercegovačko – neretvanske županije.

''Vjerujem u to da je današnji dolazak predsjednika Hercega i ministra Krasića na gradilište potvrda njihove spremnosti da podupru završetak ovoga projekta koji je iznimno bitan za Grad Mostar“, kazao je gradonačelnik Bešlić.

Čestitajući gradonačelniku Bešliću na značajnim projektima poput  kanalizacijskog sustava, pročistača i uređenja gradskih prometnica predsjednik Herceg je kazao:

''Danas smo obišli za Grad Mostar vrlo bitan projekt iz područja cestovne infrastrukture. Vlada HNŽ putem resornog Ministarstva redovito pomaže mnoge projekte u području komunalne i prometne infrastrukture, te ćemo se aktivno uključiti i u završetak ovoga projekta. Također  smo spremni podupirati i druge projekte u Gradu Mostaru, jer Mostar i njegovi građani to zaslužuju“, zaključio je predsjednik Herceg.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije