Investicije / PROJEKTI

Za rekonstrukciju Doma zdravlja Ilidža 100.000 KM

Općina Ilidža je iz budžeta odobrila sredstva u iznosu od 100.000 KM za rekonstrukciju elektoinstalacija koje su dotrajale i predstavljaju opasnost da izazovu požar što bi imalo dalekosežne posljedice za rad ove zdravstvene ustanove.

01.09.2014. 11:28 / Izvor: eKapija.ba

Općina Ilidža i JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo u prostorijama Općine Ilidža, 29. avgusta 2014. godine potpisali su Sporazum o namjenskom korištenju sredstava za sufinansiranje projekta rekonstrukcije elektoinstalacija u objektu Doma zdravlja Ilidža.

Ovim Sporazumom Općina Ilidža je iz budžeta odobrila sredstva u iznosu od 100.000 KM za rekonstrukciju elektoinstalacija koje su dotrajale i predstavljaju opasnost da izazovu požar što bi imalo dalekosežne posljedice za rad ove zdravstvene ustanove. Sporazum su potpisali općinski načelnik Senaid Memić i direktorica Doma zdravlja Kantona Sarajevo Dženana Tanović.

"Općina kontinuiranono vodi računa o zdravstvu na Ilidži i finasijski ga podržava kako bi pružanje zdravstvenih usluga našim stanovnicima bilo što bolje. I u narednim godinama ćemo, u okviru naših mogućnosti, pomagati i ulagati u zdravstvo na Ilidži", kazao je u svom obraćanju Memić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije