Investicije / PROJEKTI

Za zakup poljoprivrednog zemljišta u Kozarskoj Dubici pristiglo 100 prijava

14.03.2014. 14:31 / Izvor: eKapija.ba

Na osnovu javnog oglasa za dodjelu u zakup 860 hektara poljoprivrednog zemljišta sa područja opštine Kozarska Dubica, a u vlasništvu Republike Srpske, pristiglo je 100 prijava, potvrđeno je u Odjeljenju za poljoprivredu.

Aleksandar Nikoletić načelnik Odjeljenja je podsjetio da je za ovu proceduru dobijena saglasnost resornog ministarstva, te da je formirano 47 blok- parcela na oko 450 hektara i oko 400 hektara individualnih katastarskih čestica koje će biti dodjeljene u zakup poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine.

“Otvaranje ponuda će se obaviti u srijedu, 19.03. u 11:00 časova u Velikoj sali Skupštine opštine, a u periodu od 15 dana izvršiće se bodovanje”, rekao je Nikoletić i podsjetio da će opština od zakupa imati godišnji prihod od oko 50. 000 KM, te da se poljoprivredno zemljište nalazi u katastarskim opštinama Klekovci, Mlinarice, Međeđa, Donje Sreflije, Ličani, Demirovac i Draksenić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije