Započela gradnja nove Kanditove tvornice vrijedne 20 milijuna eura

02.03.2013. 10:42 / Izvor: Lider poslovni tjednik
Započela gradnja nove Kanditove tvornice vrijedne 20 milijuna eura

Osječka tvrtka Kandit, koji je u sastavu Mepes grupe, izvijestila je danas da su započeli radovi na izgradnji nove tvornice u Nemetinu, čime je taj projekt vrijedan više od 20 milijuna eura ušao u drugu fazu realizacije.

Osječka tvrtka Kandit, koji je u sastavu Mepas grupe, izvijestila je danas da su započeli radovi na izgradnji nove tvornice u Nemetinu, čime je taj projekt vrijedan više od 20 milijuna eura ušao u drugu fazu realizacije.

Nova tvornica prostirati će se na 23.000 četvornih metara i za Kandit znači mogućnosti proizvodnje modernih, raznovrsnih proizvoda u skladu sa tržišnim trendovima te rast kapaciteta. Riječ je o značajnoj investiciji u regiji i u Kanditu naglašavaju kako će gradnjom ove tvornice zapravo započeti razvoj tvrtke u novim tehnološkim i organizacijskim uvjetima.

Restrukturiranjem, reorganiziranjem i izgradnjom nove tvornice Kandit će spremno dočekati otvaranje tržišta EU te nastaviti moderno koncipiranim proizvodima osvajati potrošače u regiji.

Završetak radova i konačno preseljenje tvornice planirano je u prvoj polovini 2014., ističu iz tvrtke. Dolaskom novog vlasnika sredinom 2011., Kandit je u potpunosti redefinirao svoju strategiju nastupa na tržištu kroz nove proizvode, prošao značajne organizacijske i kadrovske promjene, osuvremenio način poslovanja i intenzivno radio na projektu izgradnje potpuno nove tvornice čokolade i bombona, navodi se u priopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije