Započelo asfaltiranje ulice Mijata Tomića

07.12.2013. 12:37 / Izvor: eKapija.ba
Započelo asfaltiranje ulice Mijata Tomića

U planu je postavljanje nosivog dijela asfalta (debljine sedam centimetara), te nakon toga i završni, habajući sloj (dodatnih pet centimetara). Trenutno se asfaltira dionica od benzinske postaje do ispod zgrade općine Tomislavgrad, ističu iz Općine.

Više od četiri i pol mjeseca bila su potrebna djelatnicima poduzeća Putovi d.o.o. Grude, kao glavnom nositelju posla rekonstrukcije Ulice Mijata Tomića, i Čajuša d.o.o. Kupres, kao njihovu podizvođaču, kako bi došli u završnu fazu i asfaltiranje ove ulice koja je započela jučer.

U planu je postavljanje nosivog dijela asfalta (debljine sedam centimetara), te nakon toga i završni, habajući sloj (dodatnih pet centimetara). Trenutno se asfaltira dionica od benzinske postaje do ispod zgrade općine Tomislavgrad. Usporedno traju i radovi na ostatku raskopane ulice, kroz postavljanje rubnjaka, kocke, te preostalog dijela instalacija. Podsjetimo, rok završetka navedenih radova je šest mjeseci (15. siječnja iduće godine). Naravno, ako to vremenske prilike dopuste, objavljeno je na web stranici Općine Tomislavgrad. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije