Započinje izgradnja školske sportske dvorane u Čitluku

13.11.2019. 08:12 / Izvor: Akta.ba
Započinje izgradnja školske sportske dvorane u Čitluku

U prvoj fazi realizacije projekta predviđeni su konstrukcijski i grubi radovi na dvorani i učionicama.

Ugovor za izgradnju sportske dvorane Osnovne škole Bijakovići jučer su potpisali Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Emir Isić, direktor tvrtke GD Konstrukcije d.o.o. Mostar.

Vrijednost radova koji su predmet ovog ugovora iznosi 555.937,95 KM, a izvođač radova izabran je nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave radova za izgradnju sportske dvorane u Osnovnoj školi Bijakovići.

Potpisani ugovor vezan je za realizacije projekta "Izgradnja sportske dvorane Osnovne škole u Bijakovićima i dogradnja škole (I. faza)". Ovaj projekt predviđa izgradnju sportske dvorane sa sjeverozapadne strane OŠ Bijakovići. U sklopu novo-projektirane dvorane predviđene je i topla veza sa postojećom školom te su također planirane popratne prostorije, a spomenutim projektom planirana je i dogradnja četiri učionice.

U prvoj fazi realizacije projekta predviđeni su konstrukcijski i grubi radovi na dvorani i učionicama.

Ugovor za izgradnju športske dvorane potpisan je uz nazočnost predsjednika Općinskog vijeća Čitluk Predraga Smoljanja i Ante Ćorića, direktora JP Broting.

Realizacijom cijelog projekta značajno će se unaprijediti uvjeti za izvođenje nastave tjelesnog odgoja u školi koju pohađa 420 učenika od prvog do devetog razreda, kao i uvjeti za održavanje izvannastavnih, sportskih i drugih aktivnosti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije