Završena izgradnja vodovoda u Poslovnoj zoni Bulozi u Istočnom Starom Gradu

04.12.2020. 08:08 / Izvor: Akta.ba
Završena izgradnja vodovoda u Poslovnoj zoni Bulozi u Istočnom Starom Gradu

Načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović protekle sedmice je obišao završene radove na izgradnji vodovodne mreže.

Načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović protekle sedmice je obišao završene radove na izgradnji vodovodne mreže u Poslovnoj zoni Bulozi u Bulozima, kada je i puštena voda. Ovim projektom, čija je vrijednost iznosila 200.000 KM, stvoreni su uslovi za brži i lakši razvoj i rast ove poslovne zone.

"Izgradnja infrastrukture u jednoj mladoj opštini, ruralnog karaktera je veliki zadatak, naročito kada sagledamo činjenice da Istočni Stari Grad spada u kategoriju izrazito nerazvijenih opština. Uprkos svim problemima iz godine u godinu mi realizujemo sve naše ideje i velike projekte, a to je svakako dodatni motiv da se borimo i radimo na daljem razvoju", rekao je načelnik Gašanović.

Gašanović je istakao i to da je Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske finansijski pomoglo izgradnju ovog vodovoda, koji je bio jedan od uslova za kvalitetan razvoj poslovne zone.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije