Addiko Blic gotovinski krediti za ispunjenje vaših želja

15.01.2018. 12:45 / Izvor: Akta.ba

Sve želje koje ste zamislili u Novoj godini možete ispuniti uz Addiko Blic gotovinski kredit.

Sve želje koje ste zamislili u Novoj godini možete ispuniti uz Addiko Blic gotovinski kredit - nije važno želite li renovirati stan, kupiti novi namještaj ili se provozati u novom automobilu.

Pod sloganom "Kredita za ispunjenje svih želja nema ni u Aladinovoj lampi, ali ih ima kod nas", Addiko banka je pokrenula promotivnu kampanju u okviru koje nudi gotovinske kredite u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, na period do 10 godina.

Pogodnosti ovih kredita je da su klijenti oslobođeni troškova obrade, a odobravaju se bez žiranata i dodatnog osiguranja kredita, te dodatne uštede, u vidu korištenja bilo kojeg Addiko paketa računa bez naknade u naredna tri mjeseca za nove klijente. Poseban fokus ovih kredita je brzina obrade, obzirom da je Addiko Blic gotovinske kredite moguće realizovati u roku od 24 sata.

Svi klijenti Addiko banke koji ugovore kredit ostvaruju i pogodnost odabira datuma dospijeća kredita 1.,10.,20. ili 25. u mjesecu prema vlastitim mogućnostima, kažu u Odjelu upravljanja retail proizvodima u Addiko banci. Informacija o Blic kreditima moguće je dobiti u poslovnicama Banke, te na internet stranici banke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital