Banjalučki brokeri prvi u regionu trguju na berzi preko Viber-a i Skype-a

24.09.2019. 09:26 / Izvor: Akta.ba
Banjalučki brokeri prvi u regionu trguju na berzi preko Viber-a i Skype-a

Eurobroker je jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini i regiji koja svojim klijentima omogućava davanje kupoprodajnih naloga na ove načine.

Nakon što je nedavno ponudio uslugu otvaranja brokerskog računa online, banjalučka brokerska kuća „Eurobroker“ ide korak dalje u uvođenju noviteta, te sada svim klijentima nudi mogućnost otvaranja naloga putem Viber-a i Skype-a.

Trgovanje hartijama od vrijednosti postaje još jednostavnije i lakše uz nove načine davanja kupoprodajnih naloga, na potpuno novi način, putem Viber-a i Skype u „Eurobrokeru“. Ova inovativna brokerska kuća je prethodno omogućila klijentima da trguju putem eTrading-a, Webmail-a, telefona i faksa.

Da bi klijent izdao nalog putem Viber-a ili Skype-a, potrebno je da ima otvoren brokerski račun i uredno potpisan Ugovor o brokerskom posredovanju te da u Viber ili Skype poruci precizno navede elemente naloga prema uputstvu. Nakon prijema poruke s elementima naloga, broker provjerava ispravnost iste te ukoliko su ispoštovani svi propisani uslovi, nalog se prima i unosi u sistem. Klijent se obavještava o zaprimljenom naloga, a poruka s nalogom se elektronski arhivira te se tako proces i završava.

U „Eurobrokeru“ ponosno ističu da su jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini i regiji koja svojim klijentima omogućava davanje kupoprodajnih naloga na ove načine.

U ovoj brokerskoj kući kažu da je njihov cilj svojim klijentima što više olakšati i pojednostaviti trgovanje na berzi.

Više informacija o otvaranju naloga putem Viber-a i Skype-a, trgovanju hartijama od vrijednosti (akcije, obveznice ratne štete i devizne štednje ...), ali i drugim uslugama, kažu u „Eurobrokeru“, zainteresovani mogu dobiti na njihovoj internet stranice www.eurobroker.ba, telefonskim pozivom na 051 230 820 ili u sjedištu na adresi Kralja Alfonsa XIII 26, Banja Luka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital