Budžet RS za narednu godinu u okviru ovogodišnjeg

03.12.2020. 08:39 / Izvor: SRNA
Budžet RS za narednu godinu u okviru ovogodišnjeg

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da će budžet za narednu godinu biti u okviru ovogodišnjeg.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da će budžet za narednu godinu biti u okviru ovogodišnjeg, te da će akcenat biti na tome da se što više sredstava obezbijedi za investicije, s ciljem otvaranja radnih mjesta i jačanja ekonomije.

Višković je tokom odvojenih konsultacija sa predstavnicima Privredne komore i Unije udruženja poslodavaca RS rekao da će značajna sredstva biti planirana i za Kompenzacioni fond Republike Srpske, s ciljem pomoći privredi i zdravstvenom sektoru, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Tokom konsultacija sa Unijom udruženja poslodavaca Republike Srpske istaknuto je da je od velikog značaja započeti izradu strategija razvoja privrede u Republici Srpskoj.

Sastancima sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske i Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske prisustvovala je i ministrica finansija Zora Vidović. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital