Kapital / BANKARSTVO

Dva Zlatna BAM-a za Raiffeisen banku​

13.09.2019. 10:29 / Izvor: Akta.ba

"Nagrade koje je Raiffeisen banka dobila dodatno potvrđuju činjenicu da smo na pravom putu kada govorimo o našoj stabilnosti i poslovanju na ovom tržištu. Našim klijentima smo dostupni putem mreže od 100 poslovnica širom Bosne i Hercegovine ali i kroz inovativne digitalne kanale poslovanja s bankom. Na ovaj način želimo klijentima ponuditi fleksibilnost poslovanja s nama ali i što kvalitetniju, bržu i bolju uslugu. Želio bih se zahvaliti klijentima koji su nam ukazali svoje povjerenje ali i cijelom Raiffeisen timu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Tokom svečane ceremonije sedamnaeste po redu, Raiffeisen banci je uručena nagrada Zlatni BAM za 2018. godinu u kategoriji „Najveći dionički kapital“ kao i plaketa za „Najagilniji PR tim“. 

"Danas se s ponosom osvrćemo na sve saradnje, događaje i kampanje koje smo uspješno realizovali i propratili kroz naše PR aktivnosti. Vrijeme smo posvetili stvaranju dobrih ideja i još boljih priča kroz dvosmjernu, fer i transparentnu komunikaciju kako sa klijentima tako i sa medijima. Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina koji nam je dodijelio priznanje za „Najagilniji PR tim“. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatni podstrek da u budućnosti budemo još bolji", izjavila je Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija&upravljanja održivošću Raiffeisen banke. 

Zlatni BAM je godišnje priznanje koje Finansijsko poslovni magazin Banke&Biznis u BiH dodjeljuje najuspješnijim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik istih.

Tokom ovogodišnje manifestacije tradicionalno su uručene nagrade u sedam kategorija, a nastavljena je i dodjela posebnih priznanja.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Kapital