Kapital / BANKARSTVO

Dva Zlatna BAM-a za Raiffeisen banku​

21.09.2018. 13:46 / Izvor: Akta.ba

Magazin Banke i Biznis u BiH dodijelio sinoć na svečanoj ceremoniji Raiffeisen banci priznanje Zlatni BAM za najveći dionički kapital za 2017. godinu. Pored toga, Banka je i dobitnik priznanja – Zlatni BAM za najbolji IT tim godine. 

"Ova priznanja su za nas izuzetno značajna obzirom da predstavljaju potvrdu uspješnosti naše poslovne strategije u skladu s kojom našim klijentima nastojimo ponuditi rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama. Digitalna transformacija nije zaobišla ni bankarsku industriju te stoga radimo na prilagođavanju naših usluga kako bismo klijentima ponudili savremena rješenja koja će njihovo poslovanje s bankom učiniti jednostavnijim. Zadovoljstvo mi je istaći dvije usluge u okviru naše inovativne ponude, a riječ je o Raiffeisen bankarstvu na Viberu, te Raiffeisen mobilnom plaćanju m-plati", izjavila je Maida Zahirović Salom, članica Uprave za IT i Operacije Raiffeisen banke. 

"Uspjesi Banke su utemeljeni na profesionalnom i predanom radu svih Raiffeisen zaposlenika i predstavljaju motivirajući faktor da u realizaciji narednih aktivnosti budemo još bolji. Iza dobrih rezultata svakako stoji i lojalnost naših klijenata te ćemo težiti da im i dalje nudimo visokokvalitetne usluge kao odgovor na njihove specifične finansijske potrebe", dodala je Zahirović Salom.

Zlatni BAM je godišnje priznanje koje Finansijsko poslovni magazin Banke&Biznis u BiH dodjeljuje najuspješniim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik istih. Tokom ovogodišnje manifestacije tradicionalno su uručene nagrade u sedam kategorija, a novina je dodjela posebnih priznanja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital