FK Željezničar i BBI banka nastavljaju saradnju

15.07.2019. 08:31 / Izvor: Akta.ba
FK Željezničar i BBI banka nastavljaju saradnju

BBI banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa principima islamskog bankarstva.

Slijedeći zajedničke poslovne ciljeve koji su bazirani na ostvarivanju vrhunskih rezultata na svim poljima, Fudbalski klub Željezničar i Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, potpisali su ugovor o saradnji i u 2019. godini.

Time je BBI banka dobila status dugoročnog i pouzdanog partnera odnosno društveno odgovorne kompanije koja u kontinutitetu nastavlja podržavati razvoj bh. sporta i pružati doprinos radu i uspjesima FK Željezničar.

"Veoma uspješna saradnja između dva brenda odvija se već duži niz godina, uz odličnu komunikaciju, saradnju i ostvarivanje pozitivnih efekata za obje institucije. BBI banka je ponosni sponzor FK Željezničar, kao i drugim kolektivima širom Bosne i Hercegovine. Nastavićemo i u budućnosti u okviru naših mogućnosti biti pouzdan partner, potvrđujući našu neupitnu opredijeljenost razvoju Bosne i Hercegovine", kazao je Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International, ujedno zaželivši sreću i uspjeh svim kategorijama FK Željezničar u predstojećoj sezoni 2019/20.

BBI banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa principima islamskog bankarstva. Bosna Bank International d.d. Sarajevo danas je jedna od najbrže rastućih banaka u Bosni i Hercegovini, koja u 35 filijala, podružnica i poslovnica u svakom dijelu Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital