Kapital / IZVJEŠTAJI

Flooring International uspješno okončao radove na opremanju prvog bh. multiplexa Cinema City

03.09.2009. 14:23 / Izvor: eKapija.ba

Flooring International d.o.o. je početkom augusta 2009. godine, nekoliko dana prije otvaranja, uspješno i u zadanom roku okončao radove na opremanju prvog sarajevskog multiplexa Cinema City kvalitetnim i jedinstveno dizajniranim podnim oblogama.

U kino salama je, kako ističu iz ove ompanije, ugrađeno više od 1000 kvadratnih metara tekstilne podne obloge epoca accent, proizvođača EGE CARPETS iz Danske, vodećeg evropskog proizvođača tekstilnih podnih obloga.

Jedinstveni, moderni, retro dizajn interijera, čiji akcent je bio na dizajnu poda, djelo je arhitekte Amira Vuka Zeca i njegovih saradnika.

Samim uključivanjem u ovaj projekat Flooring International je potvrdio kontinuitet saradnje sa najboljim bh. arhitektama i dizajnerima, kao i sa top bh. investitorima.

"Praktično je postalo pravilo da Flooring International godišnje, barem na jednom značajnom objektu bude izbor projektanta i investitora kada su u pitanju originalno dizajnirani interijeri u kojima "glavne uloge" imaju podne obloge koje obezbjeđuje i ugrađuje Flooring International, naročito kada su u pitanju EGE tekstilne podne obloge. Čak i najjednostavniji dizajn koji dolazi iz EGE-a, uz originalnu kombinaciju upotrijebljenih boja daje jedinstven i neponovljiv rezultat, što i jeste glavni cilj u dizajnu interijera", ističu u ovoj kompaniji.

Mnogi hoteli su sjajni su primjeri unikatnog dizajna tekstilne podne obloge koje interijeru, ali i eksterijeru daju poseban pečat, prepoznatljivost i image klijenta. Cinema City Multiplex kino se sa originalno i jednostavno dizajniranom, ovaj put PVC podnom oblogom, našao u klubu supereferenci i već je svojim sofisticiranim dizajnom interijera postao prepoznatljiv zaštitni znak Sarajeva i BiH.

Na ovaj način Flooring International je definisao svoju dugoročnu strategiju i orijentaciju ka krajnjem cilju: da postane vodeći bh. brand koji se bavi nabavkom kvalitetnih podnih obloga za objekte, pružanjem usluga ugradnje i "know how" sistemskim rješenjima za investitore, projektante i izvođače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital