F-Autocentar Sarajevo po povoljnim uvjetima nudi nabavku automobila prestižnih brandova Mazda i Ford

21.05.2009. 12:28 / Izvor: eKapija.ba
F-Autocentar Sarajevo po povoljnim uvjetima nudi nabavku automobila prestižnih brandova Mazda i Ford

Tokom maja u F-Autocentru Sarajevu u toku su dvije akcije tokom kojih se kupcima po veoma povoljnim uvjetima nudi nabavka automobila prestižnih brandova Mazda i Ford.

U akciji Idealna 3, kupcima se nudi Mazda3 CE sa benzinskim 1.6 motorom - 105 KS i bogatom opremom koja uključuje: klima uređaj, radio/CD/MP3 + AUX priključak, zračne jastuke za vozača i suvozača i bočne zračne jastuke, ABS+EBD+EBA, kodirani ključ, elektro paket, daljinsko centralno zaključavanje, metalik boju po neodoljivoj cijeni od 27.777 KM sa uračunatim PDV-om.

Da bi Idealna 3 bila potpuna, uz Mazdu 3 i 3 godine Mazda garancije, F-Autocentar SA kupcima poklanja i 3 besplatna servisa za vozilo. Akcija traje do isteka raspoloživih zaliha, te zbog toga iz F-Autocentra SA stiže poruka da se na vrijeme iskoristi Idealnu 3 u svim prodajnim salonima Mazde u BiH.

"Mazda 3 je naš bestseler model. Uz idealan spoj kvaliteta, lijepog dizajna i vrhunskih performansi, mi smo ponudili još jednu Idealnu 3. A bh. kupci će je, sudeći prema prvim reakcijama, iskoristiti" , istakao je Muris Hadžić, Mazda Brand Manager.

Nakon izuzetno uspješnih prodajnih aktivnosti u aprilu, i Fordov bestseler Fiesta classic, ima posebnu ponudu. Potpuno opremljen model, sa benzinskim 1,25 litrenim motorom – 75 KS, ima cijenu od 17.777 KM.

Ova cijena je već izazvala veliko interesovanje tokom posebne Prvomajske ponude, te je F-Autocentar odlučio produžiti promotivnu prodaju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital