Kupite akcije Facebooka, Googlea, Applea u Banjaluci

08.10.2019. 13:27 / Izvor: Akta.ba
Kupite akcije Facebooka, Googlea, Applea u Banjaluci

Brokerska kuća "Eurobroker" iz Banjaluke u saradnji s renomiranom američkom brokerskom kućom

Brokerska kuća "Eurobroker" iz Banjaluke u saradnji s renomiranom američkom brokerskom kućom, prva i jedina u Bosni i Hercegovini nudi svojim klijentima mogućnost trgovanja i investiranja na više od 100 svjetskih tržišta.

To znači da je iz Banjaluke ili bilo kojeg drugog grada moguće trgovati na Wall Streetu ili na nekoj od poznatih svjetskih berzi i postati vlasnik akcija najvećih kompanija na svijetu kao što su "Facebook", "Apple", "Amazon", "Google", "Volkswagen" i slično.

Takođe, omogućeno je trgovanje i popularnim indeksnim ETF fondovima.

Eurobroker omogućava svojim klijentima brz, jeftin i jednostavan pristup bilo kojoj svjetskoj berzi uz vršenje brokerskih usluga i usluga investicionog savjetovanja na stranim tržištima. Omogućili smo svojim klijentima niske troškove i pouzdano izvršenje posla na stranim berzama i jednostavan pristup iz bilo kojeg dijela svijeta kroz savremena tehnološka rješenja“ ističu u ovoj brokerskoj kući.

Prije donošenja odluke o trgovanju na inostranim tržištima, poželjno bi bilo posjedovati određeno znanje i iskustvo na tržištima kapitala, a ova banjalučka kuća i za to ima rješenje.

Naime, za sve klijente koji se prvi put upuštaju u trgovanje na svjetskim tržištima hartija od vrijednosti, pruža besplatne početne konsultacije u vezi s trgovanjem i investiranjem.

Dodaju kako je procedura omogućavanja trgovanja na inostranim tržištima jednostavna.

Nakon dostavljanja obavezne dokumentacije, popunjavanja neophodnih obrazaca i potpisivanja ugovora, klijentu se otvara brokerski račun za trgovanje na inostranim berzama i dostavljaju pristupni podaci za brokerski račun i korišćenje online platforme za trgovanje.

Više informacija o usluzi trgovanja na inostranim tržištima kapitala, ali i drugim uslugama, moguće je dobiti na broj telefona 051 230 820, lično u sjedištu Eurobroker a.d. Banja Luka, Kralja Alfonsa XIII 26, Banja Luka i putem internet stranice www.eurobroker.ba/trgovanje/strana-trzista.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital