Kapital / BANKARSTVO

Moja banka predstavila karticu pod nazivom "Goal Card"

15.04.2014. 16:56 / Izvor: eKapija.ba

Moja Banka d.d. Sarajevo zajedno sa MasterCard Europe lansirala je novu MasterCard Debitnu karticu. Vizuelni identitet kartice prilagođen je plasmanu naše reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Goal Card ima sve funkcionalnosti standardne MasterCard Debitne kartice, a svi građani mogu aplicirati za istu u bilo kojoj poslovnici Moja Banka d.d. Sarajevo.

"Približavanje početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, ali i sama činjenica da se naša reprezentacija prvi put plasirala na ovo veliko takmičenje, podstakla nas je da kreiramo i ponudimo našim klijentima novu karticu , sa vizualom koji će vlasnika kartice podsjećati na ovaj značajni sportski događaj za Bosnu i Hercegovinu. Moja Banka želi doprinjeti njegovanju sporta u BiH, te ćemo i u budućnosti vlasnicima kartice GoalCard omogućavati različite pogodnosti i iznenađenja", izjavila je Vildana Bešlija, rukovodilac Odjela za marketing i komunikacije Moja Banka d.d. Sarajevo.

Za sve klijente koji koriste Maestro karticu i vlasnike nove Goal Card MasterCard Debit kartice, Moja Banka d.d. Sarajevo je pokrenula nagradnu igru pod nazivom "Srcem za Zmajeve".  Nagradna igra traje u periodu od 15.04.2014. do 13.07.2014. godine u Federaciji BiH.

Svaka kupovina u iznosu od 10,00 KM i više osigurava klijentima jedan nagradni bod. Broj bodova nije ograničen, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade: LED Televizora, iPad, Apple iPHONE 5S, Playstation (+ 2PS4 Dualshock 4 Controller + game), kao i Wii U za dva sretna dobitnika. Vlasnici kartice GoalCard imaju dvostruko veću šansu za dobitak, kroz uduplavanje bodova za svaki postignuti gol naše reprezentacije u toku Svjetskog prvenstva.

U toku trajanja nagradne igre, Moja Banka d.d. Sarajevo je za svoje klijente organizovala i interesantne promotivne aktivnosti, a posebno za dane kada igra naša reprezentacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital