Kapital / BANKARSTVO

Nova međunarodna priznanja za Bosna Bank International d.d. Sarajevo

18.05.2021. 11:53 / Izvor: Akta.ba

Prema izboru stručnog časopisa "Global Business Review Magazine" predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, Amer Bukvić, dobio je priznanje za "izvanredan doprinos bankarskom sektoru Bosne i Hercegovine" (Outstanding Contribution In Banking Sector Bosnia & Herzegovina), a BBI banka prepoznata je kao "najbolja društveno-odgovorna banka u jugoistočnoj Evropi" (Best CSR Bank Southeast Europe) za 2021. godinu.

"Global Business Review" je online i printani časopis sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), fokusiran na izvještavanje i informisanje javnosti o tržištima u razvoju, finansijama, bankarstvu i tehnologijama.

Na listi ovogodišnjih dobitnika nalaze se i Intesa Sanpaolo Bank iz Albanije, Barclays Bank Argentina i mnogi drugi. Lista nagrađenih dostupna je na linku: https://grbizm.com/awards-2021/.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital