Kapital / IZVJEŠTAJI

Obilježen prvi rođendan Mercator Centra Mostar

09.07.2007. 16:41 / Izvor: Pristop BH

Tokom jučerašnjeg dana 08.jula.2007. godine Mercator Centar Mostar je cjelodnevnom zabavom proslavio prvu godišnjicu poslovanja u prisustvu velikog broja kupaca i posjetilaca.

Mercator je u saradnji sa svojim dobavljačima pripremio brojne nagradne igre za kupce uz bogat i raznovrstan fond nagrada uz nezaobilaznu rođendansku tortu. Korisnici Mercator Pika kartica su za svaku obavljenu kupovinu bili nagrađeni sa dvostruko više bodova. Početak dijela programa obilježen je nastupom uvijek rado viđenih mostarskih mažuretkinja, a posjetioci su imali priliku da se oprobaju u takmičenju karaoke za odrasle.

Rođendansko slavlje je upotpunjeno večernjim koncertom Gorana Karana koji je održan ispred Mercator Centra Mostar gdje je veliki broj građana imalo priliku da uživa u pjesmama ovog popularnog pjevača iz Hrvatske.

Aktivnosti i nastojanja Mercatora da ide u susret svojim vjernim kupcima i posjetiocima se nastavljaju i dalje. Podsjećamo da je Mercator Centar Mostar svečano otvoren prošle godine, kao investicija vrijedna 22 miliona KM, i danas ima 79 uposlenih.

Pod sloganom „U srcu Hercegovine“, prilikom otvaranja Centra, gradonačelniku Grada Mostara gosp. Ljubi Bešliću, uručena je donacija od 40 000 KM kako bi se obezbjedila sredstva za izgradnju sistema navodnjavanja u sklopu gradskog parka Zrinjevac. U toku prve godine poslovanja imali smo oko milion kupaca u Mercator Centru Mostar, a rođendanskom zabavom želimo izraziti zahvalnost svim kupcima i posjetiocima na ukazanom povjerenju uz obećanje da ćemo i dalje nuditi najviši nivo kvaliteta roba i usluga saopćeno je iz Merkatora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital