Otvorena poslovnica BBI banke u Ilijašu

20.12.2018. 14:41 / Izvor: Akta.ba
Otvorena poslovnica BBI banke u Ilijašu

Bosna Bank International (BBI) nastavlja širenje poslovne mreže.

Bosna Bank International (BBI) nastavlja širenje poslovne mreže. U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Ilijašu otvorena podružnica BBI banke. Novootvorena podružnica BBI banke savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja. Simboličnim presjecanjem vrpce poslovnicu su otvorili Akif Fazlić, načelnik Općine Ilijaš i Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International.

"Zadovoljstvo je da je BBI banka u Ilijašu. To govori o nastojanjima da gradimo dobar poslovni ambijent u Ilijašu, da naši privrednici i građani dođu do široke lepeze usluga koje pruža ova banka. BBI banka pokazala se kao društveno odgovorna prema građanima, kroz niz projekata, kao što je  stipendiranje djece, i zadovoljstvo je sarađivati sa takvom institucijom. Banka je smještena, pored samog Biznis centra i agencije FIA i ovdje na ovom prostoru jedan privrednik može dobiti sve što mu je potrebno iz sfere finansija. Ilijaš ima pozitivne trendove kada je u pitanju ekonomija i ovo je doprinos tome i želimo da ti trendovi i u narednom periodu budu pozitivni", kazao je ovom prilikom načelnik Fazlić.

Predsjednik Uprave BBI banke naglasio je da je BBI spremna odgovoriti svim zahtjevima klijenata.

"Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Vjerujem da će nova poslovnica koja se nalazi u užoj gradskoj zoni olakšati klijentima pristup uslugama Banke, te da ćemo na taj način dodatno doprinijeti njihovom pozitivnom korisničkom iskustvu. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Ilijašu uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo", izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.

Poslovnica Ilijaš pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Stručni tim poslovnice na čelu sa Selmom Elezović aktivno radi kako bi postojećim ali i potencijalnim klijentima Banke kvalitetne proizvode i usluge pružio na što efikasniji način. Za nove klijente u poslovnici Ilijaš pripremljene su posebne pogodnosti, između ostalog, plaćanje računa putem elektronskog i mobilnog bankarstva bez naknade u narednih 12 mjeseci. Također, klijentima će biti na raspolaganju posebna ponuda finansiranja po veoma povoljnim stopama. 

Otvorenjem poslovnice Ilijaš, poslovna mreža BBI banke na bh. tržištu sada broji 34 poslovnice/filijale. Radno vrijeme poslovnice, koja se nalazi u ulici  Hašima Spahića b.b., je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i bankomat, kao i 140 bankomata u okviru BH mreže bankomata širom BiH.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital