Priznanja crnogorskim hotelima potvrda kvaliteta turističke destinacije

02.10.2012. 08:20 / Izvor: eKapija.ba
Priznanja crnogorskim hotelima potvrda kvaliteta turističke destinacije

Nagrade i priznanja koja dobijaju crnogorski hoteli po okončanju glavne turističke sezone, prije svega, na novosadskom sajmu ali i od stranih renomiranih web sajtova specijalizovanih za turizam, su potvrda kvaliteta Crne Gore kao turističke destinacije.

Priznanja uručena Hotelskoj grupaciji "Budvanska rivijera", hotelu Slovenska plaža, Hotelskoj Grupaciji "Montenegro stars", hotelu Splendid i hotelu Podgorica potvrđuju visoki kvalitet turističkog proizvoda crnogorske destinacije, kvalitet usluge, raznolikost u ponudi i unikatnost gastronomije.

Turistička privreda je i ove godine, uprkos ekonomskoj krizi, dobrom poslovnom politikom i kvalitetnom uslugom uspjela da za sobom ostavi još jednu veoma uspješnu turističku sezonu, svrstavajući Crnu Goru sa malim brojem zemalja koje i u ovim, ekonomski, teškim vremenima, bilježe porast turističkih dolazaka i ostvarenih noćenja.

Prema informacijama kojima raspolažemo popunjenost hotela i booking do kraja godine su veći u odnosu na isti period 2011.godine, pa sa razlogom možemo očekivati uspješnu postsezonu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital