ProCredit Bank pokrenula kampanju za anti-stres bankarstvo

23.10.2018. 11:47 / Izvor: Akta.ba

ProCredit Bank pokrenula je kampanju u kojoj nastoji u prvi plan staviti vrijednosti usmjerene na kvalitet života, promovirajući prirodne ljepote Bosne i Hercegovine.

ProCredit Bank pokrenula je kampanju u kojoj nastoji u prvi plan staviti vrijednosti usmjerene na kvalitet života, promovirajući prirodne ljepote Bosne i Hercegovine, navodi se u saopćenju za javnost ove banke.

Umjesto u banci, poruka je kampanje, građani bi mogli provoditi vrijeme u prirodi ili onako kako to oni žele, a kampanju krase čudesno lijepi prizori Bosne i Hercegovine kao što su Vlašić planina, Panonsko jezero, Karaula, Hutovo blato i vodopad na Uni. Dostupnost i jednostavnost uz mobilnu aplikaciju ProCredit banke uz ljudski i zdrav odnos prema životnim vrijednostima, kreirali su svojevrsno antistres – bankarstvo.

«Anti-stres bankarstvo je koncept koji razvijamo od početka u ProCredit banci. Sada je taj koncept došao do izražaja usljed mobilnosti savremenog čovjeka i potreba da uvijek bude dostupan na svakoj lokaciji, te da na jednostavan način upravlja svim svojim obavezama, pa tako i finansijama. Odabrali smo prirodne ljepote Bosne i Hercegovine koje zaista ostavljaju bez daha, kako bismo ukazali na činjenicu da je u svakom slučaju korisnije biti u prirodi sa dragim ljudima, umjesto npr. čekanja u redovima. U tu svrhu smo razvili koncept anti-stres bankarstva, omogućivši klijentu autonomiju u upravljanju računima i obavljanju bankarskih transakcija. Klijent je kod nas i doslovice sam svoj bankar», kazao je Amel Agić član Uprave ProCredit Bank.

Uz činjenicu da se ProCredit banka najviše približila konceptu digitalne banke, ukinuvši npr. rad sa gotovinom u poslovnicama, sa u potpunosti automatiziranim transakcijama, klijentima su uvijek na raspolaganju posvećeni i odgovorni bankarski službenici koji imaju ulogu istinskog savjetovanja i koji su od pomoći.

Umjesto komplikovanih paketa, ProCredit je kreirala jednostavnu ponudu sa setom usluga kao što su tekući račun, štedni račun, debitna kartica, po želji dodatni devizni račun, besplatnih 20 transfera u zemlji putem e-B@nkinga, SMS notifikacije i e-mail izvodi, i sve to po cijeni od 10 KM.

Tekući račun - banka u jednom računu; zatim ProCredit FlexSave - štedni račun fleksibilan i siguran; ProCredit FlexFund - prekoračenje po računu uz dodatni novac kada je potreban; Oročeni deposit – ostvaranje dugoročnih planova na siguran način; krediti za investiranje - novi auto, obnovite svoj dom; te stambeni krediti - dugoročni krediti po fiksnoj kamatnoj stopi; samo su neke od usluga koje su dostupne na jednostavan način i što je najvažnije uz anti – stres bankarstvo. 

Više informacija o kampanji može se pronaći na https://www.procreditbank.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital