RaiConnect: Nova komunikacijska platfoma Raiffeisen banke za premium klijente

19.06.2020. 10:29 / Izvor: Akta.ba
RaiConnect: Nova komunikacijska platfoma Raiffeisen banke za premium klijente

Novi način povezivanja s ličnim bankarom.

Raiffeisen banka razvila je komunikacijsku platformu "RaiConnect" uz individualan pristup klijentima kao novi način povezivanja s ličnim bankarom.

"Imajući u vidu važnost dostupnosti kvalitetne usluge i transparentnosti odnosa s Bankom, za naše Premium klijente pripremili smo RaiConnect novu komunikacijsku platformu. Prva smo banka na tržištu koja nudi ovakvu uslugu. U skladu s mogućnostima koje nude digitalni trendovi, nastojimo olakšati poslovanje s Bankom na način da minimiziramo ulaganje napora klijenata prilikom korištenja usluga i komunikacije s nama. Pri tome koristimo nove, moderne tehnologije kako bismo dodatno intenzivirali naš odnos s klijentima. Vjerujem da klijenti neće propustiti priliku da se korištenjem nove platforme, kroz vlastito iskustvo, uvjere u njene brojne pogodnosti", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Raiffeisen banka je svojim Premium klijentima omogućila korištenje potpuno nove usluge RaiConnect koja će klijentima omogućiti neposredan kontakt s njihovim ličnim bankarom kroz audio i video pozive u vremenu koje im odgovara, te jednostavnu razmjenu potrebne dokumentacije. Komunikacija s Bankom na ovaj način se odvija u potpuno sigurnom digitalnom okruženju, a klijenti imaju i pristup arhivi svih razmijenjenih dokumenata za buduću upotrebu. Također, klijenti imaju mogućnost da u realnom vremenu prate realizaciju usluga koje lični bankar obavlja u njihovo ime, po njihovom nalogu.

Banka kontaktira Premium klijente kojima je namijenjena RaiConnect usluga sa detaljima o usluzi, te informacijom o koracima neophodnim za početak korištenja RaiConnect aplikacije.

Detaljnije informacije o usluzi dostupne su na: https://bit.ly/3d7KNq3.  

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital