Kapital / BANKARSTVO

Raiffeisen banka organizuje nagradni konkurs za pravna lica

05.05.2021. 11:41 / Izvor: Akta.ba

Digitalna transformacija mijenja način poslovanja, kreira nove mogućnosti i nove oblike interakcije s kupcima.

"Kako bismo našim klijentima pružili podršku za dalji razvoj onlinenastupa i prodaje, organizovali smo nagradni konkurs na koji se mogu prijaviti pravna lica registrovana na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja posjeduju online prodavnicu. Klijenti imaju mogućnost da osvoje besplatnu e-pay integraciju onlineprodavnice uz jednogodišnje održavanje", saopšteno je iz Raiffeisen banke.  

Raiffeisen banka je u saradnji sa kompanijom Visa organizovala nagradni konkurs čija je svrha podsticanje razvojaonline poslovanja pravnih lica u Bosni i Hercegovini. Konkurs traje do 18.06.2021. godine i do tada će 30 kompanija osvojiti besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje, te brojne druge pogodnosti. 

"Uspostavljanje kvalitetnog digitalnog prisustva i formiranje online kanala prodaje su od presudnog značaja za upravljanje biznisom koji ide ukorak s vremenom, prati sve veće interesovanje potrošača za online kupovinom, ali je i u prilici da obezbijedi kontinuitet poslovanja i u vanrednim okolnostima poput pandemije. Kompanija Visa je izuzetno posvećena pružanju podrške preduzećima u namjeri da im pomogne da kroz ostvarenje punog digitalnog potencijala pronađu nove kategorije kupaca i ostvare dobre poslovne rezultate uprkos pandemiji. U tom smislu, sa velikim zadovoljstvom podržavamo ovu inicijativu Raiffeisen banke i spremni smo da sopstvena znanja i resurse upotrijebimo za digitalizaciju prodaje kod 30 najsretnijih kompanija", izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Više informacija dostupno je na https://raiffeisenbank.ba/e-pay-nagradni-konkurs

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital