Kapital / BANKARSTVO

Svečano obilježen početak rada poslovnice Intesa Sanpaolo Banke u Sarajevu

07.01.2021. 13:57 / Izvor: Akta.ba

Intesa Sanpaolo Banka BiH danas je svečano obilježila početak rada Poslovnice Titova na novoj adresi u Ulici Maršala Tita 54 u Sarajevu. Slijedeći dugogodišnju praksu dijeljenja dobrih vijesti sa zajednicom u kojoj posluje, Intesa Sanpaolo Banka je u povodu otvaranja nove poslovnice Javnoj ustanovi Dom zdravlja Kantona Sarajevo uručila i vrijednu donaciju u zaštitnoj opremi. 

"Poslovnica u Titovoj ulici je jedan od naših poslovnih prostora koji se nalazi na najfrekventnijem mjestu u gradu i u njegovom samom središtu. Uz poslovnicu Otoka Sarajevo opremljena je u skladu s najnovijim standardima Grupe Intesa Sanpaolo", rekao je ovom prilikom Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke, pojašnjavajući prednosti novog prostora. "Stoga smo vrlo zadovoljni što smo danas otvorili veću i savremeno opremljenu poslovnicu, koja će omogućiti ugodniji boravak našim klijentima u prostoru banke, zadržavajući najviši standard usluge koji beskompromisno njegujemo", rekao je Termiz. 

Lokacija nove poslovnice je, zapravo, u neposrednoj blizini ranije poslovnice u Titovoj. Ova je lokacija znatno veća i prostire se na čak 250 metara kvadratnih, a izdvaja se po funkcionalnosti unutrašnjeg uređenja. To će omogućiti i da se sve mjere vezane za zaštitu klijenata i zaposlenika dok traje pandemija COVID -19 na najadekvatniji način primjenjuju i time smanjuju rizici njenog širenja.

Prostor je dizajniran u skladu s najmodernijim arhitektonskim trendovima, objedinjujući modernost i funkcionalnost. Na ulazu je smješten Info- pult kao mjesto dobrodošlice klijentima, na kojem će dobiti odgovore na sva pitanja i sa kojeg će biti upućeni ka uposlenicima banke na šalterskom mjestu, koji će najadekvatnije odgovoriti na njihov zahtjev. Također, u prostoru poslovnice je sada moguće koristiti i internet putem besplatne WiFi mreže, koju osigurava Banka. 

Generalni direktor JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo dr Muhamed Ahmićzahvalio je na donaciji u zaštitnim maskama i rukavicama i istakao: "Radujemo se ovoj vrijednoj i danas prijeko potrebnoj donaciji, koju smo dobili od Intesa Sanpaolo Banke. Ova oprema će zasigurno olakšati i učiniti sigurnim posao, koji vrijedno i predano obavljaju svi zaposlenici u našoj zdravstvenoj ustanovi". 

Radno vrijeme poslovnice je svaki radni dan od 8:00 do 16:30 sati, a u sklopu poslovnice se nalazi i posebna zona sa bankomatima i ATM mjenjačnicom, koja je dostupna 24 sata dnevno, osiguravajući time dodatnu funkcionalnost, pridajući pažnju potrebama svojih klijenata. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital